Aandachtspunten

  • Niet vergezelde personen jonger dan 16 jaar zijn alleen toegelaten mits voorafgaandelijke goedkeuring door de hoofdverpleegkundige.
  • Huisdieren worden in het gebouw nooit toegelaten, behalve de geleidehonden van blinde bezoekers.
  • In het belang van de patiënten verzoeken wij u de bezoekuren te respecteren. Onderzoek en behandeling van de patiënt hebben steeds voorrang op uw bezoek. Gelieve de kamer te verlaten bij doktersbezoek of verpleegkundige verzorging.
  • Gelieve het rookverbod na te leven en enkel buiten te roken in de daarvoor voorziene ruimte. Indien u rookgerief meebrengt voor de patiënt gelieve dit te melden aan de hoofdverpleegkundige. 
  • In de cafetaria worden geen alcoholische dranken geserveerd. Gelieve dan ook geen alcoholische dranken mee te brengen, tenzij met voorafgaandelijke toestemming. Betalen met bancontact mogelijk.

Rooming-in

Bij uw partner of familielid op de kamer overnachten heet rooming-in.

Rooming-in is op elke afdeling mogelijk, maar enkel toegestaan bij patiënten met een palliatief zorgpad. De overnachting is gratis behalve de maaltijden. Meer informatie over de kostprijs van de maaltijden vindt u op deze link. Sommige ziekenfondsen betalen een deel van de kosten terug. 
Wilt u op een patiëntenkamer overnachten, dan kunt u het best contact opnemen met de afdelingsarts.

Maaltijden
Blijft u overnachten bij een patiënt, dan kunnen er maaltijden (ontbijt, middag- en avondmaal) voorzien worden op de kamer. Voor het middagmaal kunt u eveneens terecht in de cafetaria. 

Aanwezig comfort
Er wordt een plooibed voorzien voor rooming-in. Tevens zijn alle voorzieningen betreffende persoonlijke hygiëne (bv. douche, lavabo, toilet...) beschikbaar.

Contactgegevens afdeling

Reva 0
Reva 1
Reva 2
Reva 3
Reva 4
Bemerking of suggesties?

Heeft u een bemerking of suggesties te melden? Vul het tevredenheidsformulier in op onze website. Wij weten graag uw mening!