Bezoeker  >  Welkom

Welkom

Nieuwe bezoekregeling vanaf 05-09-2020

 

We passen onze bezoekregeling aan.

Vanaf zaterdag 05-09-2020  is het toegestaan om 1 bezoeker per patiënt per dag te ontvangen.

Voordien een afspraak maken is niet meer nodig. Bij voorkeur is de bezoeker zoveel mogelijk dezelfde en/of moet deze uit de contactbubbel van de patiënt komen.

Patiënten in isolatie of quarantaine kunnen nog geen bezoek ontvangen.

Het bezoek gaat uitsluitend door in de patiëntenkamers en/of in de cafetaria op de 5de verdieping. Indien de toestand van de patiënt het toelaat, is een kort bezoek in openlucht op het terrein van het KEI ook mogelijk.

Bezoek is elke dag mogelijk tussen 14 en 17 uur en in het weekend ook  tussen 10 en 12 uur.

MERK OP: de cafetaria is enkel in de namiddag geopend.

Van bezoekers verwachten wij dat zij:

  • een chirurgisch of stoffen mondmasker correct dragen over mond en neus
  • hun handen wassen met water en zeep of ontsmetten met handalcohol
  • de fysieke afstand van 1,5 meter respecteren
  • zich aanmelden aan het onthaal en hun contactgegevens achterlaten
  • geen gebruik maken van het toilet op de kamer
  • de voorbije 14 dagen niet ziek zijn geweest en geen Covid-19-symptomen hebben vertoond én geen contact gehad hebben met besmette patiënten
  • de quarantainemaatregel van 14 dagen respecteren, indien zij terugkeren uit een rode vakantiebestemming en in deze periode niet naar het ziekenhuis komen
  • de patiënt niet meenemen buiten het terrein van KEI

Familie en vrienden zijn van harte welkom (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling)  in het Koningin Elisabeth Instituut te Oostduinkerke, gelegen tussen Nieuwpoort en Koksijde. Het revalidatieziekenhuis heeft zijn ingang langs de Dewittelaan maar ligt aan het strand parallel met de zee. Komt u op bezoek bij een patiënt en u weet de weg niet, dan helpen wij u graag verder aan het onthaal.

Bezoekuren

U kunt elke dag een bezoek brengen tijdens de bezoekuren (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling). Andere bezoekuren kunnen slechts uitzonderlijk worden toegestaan.

Weekdagen
14u tot 20u

Weekend en feestdagen
10u tot 12u en 14u tot 20u

Openingsuren cafetaria

De cafetaria in het volledig vernieuwd gebouw op de 5e verdieping is dagelijks toegankelijk (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling). Het bezoek aan de cafetaria verplicht niet tot consumeren. Er zijn gezelschapsspelen aanwezig, vraag ernaar aan de cafetariamedewerker.

Elke dag (ook feestdagen)
10u tot 17u45