Bezoeker  >  Welkom

Welkom

Aangepaste bezoekregeling t.e.m. zondag 25-04-2021.

Door het stijgend aantal besmettingen in de maatschappij zijn we helaas genoodzaakt om het algemeen bezoekverbod in het ziekenhuis opnieuw te verlengen, en dit t.e.m. zondag 25-04-2021.

Tevens behouden we de verlengde preventieve isolatie van 10 dagen na opname afhankelijk van de herkomst van elke patiënt.  Dit wordt samen met het team infectiepreventie beoordeeld.

Momenteel verblijven er geen besmette patiënten in ons ziekenhuis.  Het ziekenhuis neemt alle mogelijke maatregelen om besmettingen bij patiënten, artsen en medewerkers te voorkomen.  We willen met onze maatregelen alle verpleegafdelingen in het KEI Covid-vrij houden.

Merk op dat videobellen met ondersteuning van onze medewerker ook nog steeds mogelijk is.

Door de impact van deze maatregelen, evalueren we dit frequent.
We hopen dat iedereen binnenkort vlot gevaccineerd kan worden.

Alle praktische informatie vindt u in de rubrieken via deze link.

Bedankt voor uw begrip

Familie en vrienden zijn van harte welkom in het Koningin Elisabeth Instituut te Oostduinkerke (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling), gelegen tussen Nieuwpoort en Koksijde. Het revalidatieziekenhuis heeft zijn ingang langs de Dewittelaan maar ligt aan het strand parallel met de zee. Komt u op bezoek bij een patiënt en u weet de weg niet, dan helpen wij u graag verder aan het onthaal.

Bezoekuren

U kunt elke dag een bezoek brengen tijdens de bezoekuren (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling). Andere bezoekuren kunnen slechts uitzonderlijk worden toegestaan.

Weekdagen
14u tot 20u

Weekend en feestdagen
10u tot 12u en 14u tot 20u

Openingsuren cafetaria

De cafetaria in het volledig vernieuwd gebouw op de 5e verdieping is dagelijks toegankelijk (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling). Het bezoek aan de cafetaria verplicht niet tot consumeren. Er zijn gezelschapsspelen aanwezig, vraag ernaar aan de cafetariamedewerker.

Elke dag (ook feestdagen)
10u tot 17u45