Bezoeker  >  Welkom

Welkom

Bezoekregeling Coronavirus (Covid-19)

Nieuwe bezoekregeling vanaf maandag 20-09-2021

Elke patiënt kan dagelijks bezoek ontvangen op de patiëntenkamer van twee personen gedurende maximaal 1 uur.  Indien bezoekers afzonderlijk komen, kan er 1 uur per bezoeker toegestaan worden.  Bij voorkeur zijn dit telkens dezelfde bezoekers en elke bezoeker kan ook slechts één patiënt bezoeken.

Patiënten kunnen met hun bezoek afspreken op de patiëntenkamer of een consumptie nemen in de cafetaria op de 5de verdieping.  Het is ook mogelijk om een wandeling te maken op het domein van het KEI.  We kunnen helaas nog niet toestaan om het domein van het KEI te verlaten..

Bezoek is mogelijk:

  • op weekdagen tussen 14 en 19 uur;
  • in het weekend van 10 tot 12 uur en van 14 tot 19 uur.

Merk op dat onderzoeken en behandelingen steeds voorrang hebben op de bezoekmomenten.

Niet-gevaccineerde patiënten worden de eerste 2 dagen van hun opname in preventieve isolatie gehouden in ieders belang en kunnen gedurende die periode helaas nog geen bezoek ontvangen.  Dit wordt samen met het team infectiepreventie beoordeeld.

Van bezoekers verwachten wij dat zij

  • de voorbije 14 dagen niet ziek zijn geweest en geen Covid-19-symptomen hebben vertoond én geen contact gehad hebben met besmette patiënten;
  • zich aanmelden aan het onthaal;
  • een chirurgisch of stoffen mondmasker correct dragen over mond en neus;
  • hun handen wassen met water en zeep of ontsmetten met handalcohol;
  • een fysieke afstand van 1,5 meter respecteren.

We nemen deze maatregelen om de veiligheid van, onze patiënten en onze medewerkers en artsen te waarborgen.

We willen iedereen oproepen om alle afspraken inzake de bezoekregeling strikt op te volgen, zodat we nadien niet genoodzaakt zouden zijn dit terug te moeten afschaffen.

Merk op dat videobellen met ondersteuning van onze medewerker ook nog steeds mogelijk is.

Meer info kunt u vinden via ons nieuwsoverzicht.

Bedankt voor uw begrip!

Familie en vrienden zijn van harte welkom in het Koningin Elisabeth Instituut te Oostduinkerke (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling), gelegen tussen Nieuwpoort en Koksijde. Het revalidatieziekenhuis heeft zijn ingang langs de Dewittelaan maar ligt aan het strand parallel met de zee. Komt u op bezoek bij een patiënt en u weet de weg niet, dan helpen wij u graag verder aan het onthaal.

Bezoekuren

U kunt elke dag een bezoek brengen tijdens de bezoekuren (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling). Andere bezoekuren kunnen slechts uitzonderlijk worden toegestaan.

Weekdagen
14u tot 20u

Weekend en feestdagen
10u tot 12u en 14u tot 20u

Openingsuren cafetaria

De cafetaria in het volledig vernieuwd gebouw op de 5e verdieping is dagelijks toegankelijk (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling). Het bezoek aan de cafetaria verplicht niet tot consumeren. Er zijn gezelschapsspelen aanwezig, vraag ernaar aan de cafetariamedewerker.

Elke dag (ook feestdagen)
10u tot 17u45