Bezoeker  >  Welkom

Welkom

Aangepaste bezoekregeling vanaf woensdag 27-01-2021

Aangepaste bezoekregeling vanaf woensdag 27-01-2021

Vanaf woensdag 27-01-2021 moeten we noodgedwongen overgaan tot een algemeen bezoekverbod. Het bezoekverbod geldt zeker t.e.m. zondag 21-02-2021

We nemen deze maatregelen om de veiligheid van, onze patiënten en onze medewerkers en artsen te waarborgen.

Reeds gepland bezoek voor dinsdag 26-01-2021 kan, mits het respecteren van de maatregelen, doorgaan in de cafetaria op de 5de verdieping.

Gereserveerde bezoeken vanaf woensdag 27-01-2021 worden in de loop van de komende dagen afgebeld.

Merk op dat videobellen met ondersteuning van onze medewerker ook nog steeds mogelijk is.

Alle praktische informatie vindt u in de rubrieken hieronder.

Bedankt voor uw begrip!

 

Familie en vrienden zijn van harte welkom in het Koningin Elisabeth Instituut te Oostduinkerke (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling), gelegen tussen Nieuwpoort en Koksijde. Het revalidatieziekenhuis heeft zijn ingang langs de Dewittelaan maar ligt aan het strand parallel met de zee. Komt u op bezoek bij een patiënt en u weet de weg niet, dan helpen wij u graag verder aan het onthaal.

Bezoekuren

U kunt elke dag een bezoek brengen tijdens de bezoekuren (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling). Andere bezoekuren kunnen slechts uitzonderlijk worden toegestaan.

Weekdagen
14u tot 20u

Weekend en feestdagen
10u tot 12u en 14u tot 20u

Openingsuren cafetaria

De cafetaria in het volledig vernieuwd gebouw op de 5e verdieping is dagelijks toegankelijk (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling). Het bezoek aan de cafetaria verplicht niet tot consumeren. Er zijn gezelschapsspelen aanwezig, vraag ernaar aan de cafetariamedewerker.

Elke dag (ook feestdagen)
10u tot 17u45