Bezoeker  >  Welkom

Welkom

Aangepaste bezoekregeling vanaf zaterdag 28-11-2020

Aangepaste bezoekregeling vanaf zaterdag 28-11-2020

Elke patiënt kan voortaan wekelijks maximaal 2 keer bezoek ontvangen van 1 bezoeker (bij voorkeur telkens dezelfde persoon) gedurende maximaal 45 minuten. 

Voor het maken van een afspraak kun je op weekdagen contact opnemen met het centraal contactpunt op het nummer 058 22 16 16 tussen 13 en 15 uur

Familie en vrienden zijn van harte welkom in het Koningin Elisabeth Instituut te Oostduinkerke (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling), gelegen tussen Nieuwpoort en Koksijde. Het revalidatieziekenhuis heeft zijn ingang langs de Dewittelaan maar ligt aan het strand parallel met de zee. Komt u op bezoek bij een patiënt en u weet de weg niet, dan helpen wij u graag verder aan het onthaal.

Bezoekuren

U kunt elke dag een bezoek brengen tijdens de bezoekuren (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling). Andere bezoekuren kunnen slechts uitzonderlijk worden toegestaan.

Weekdagen
14u tot 20u

Weekend en feestdagen
10u tot 12u en 14u tot 20u

Openingsuren cafetaria

De cafetaria in het volledig vernieuwd gebouw op de 5e verdieping is dagelijks toegankelijk (voorlopig geldt de aangepaste bezoekregeling). Het bezoek aan de cafetaria verplicht niet tot consumeren. Er zijn gezelschapsspelen aanwezig, vraag ernaar aan de cafetariamedewerker.

Elke dag (ook feestdagen)
10u tot 17u45