Het KEI in cijfers

Om samen met u het doel van uw verblijf te bereiken hebben wij een uitgebreid team beschikbaar met geneesheren-specialisten, geneesheren, apotheker, verpleegkundigen, kinesisten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologe, maatschappelijk werkers enz.

165

De opnamecapaciteit bestaat uit 165 revalidatiebedden waarvan 60 locomotorisch, 50 neurologisch, 35 psycho-geriatrisch en 20 cardiopulmonair.

1324

In 2023 realiseerde het Koningin Elisabeth Instituut 1324 opnames.

300

Meer dan 300 enthousiaste medewerkers staan momenteel in ons revalidatieziekenhuis voor u klaar!

"Het Koningin Elisabeth Instituut heeft als doelstelling om steeds professionele kwaliteit aan te bieden op alle niveaus. We streven ernaar om die kwaliteit voortdurend te verbeteren en aan te passen aan wensen en noden van de gemeenschap"

Nieuws

Als revalidatieziekenhuis werken wij continu aan verbetering van kwaliteit en zorg waarbij de informatiestroom van en naar onze patiënten en onze bezoekers toe centraal staat. Graag willen wij u zo optimaal en actueel mogelijk informeren over onze activiteiten, nieuws uit de sector, acties en zoveel meer.

05/04/2024

Dagelijkse menukaart

Lunchen in het KEI voor 12 euro en gratis bediening met de glimlach! Kijk hier welke gezonde maaltijd je wenst te nemen en reserveer je lunch vóór 9u30. Betalen doe je met de bankkaart aan het onthaal. Bekijk de menu's voor de komende twee weken. Smakelijk 😋

04/04/2024

Reva 3 - Neurologische revalidatie

Maak kennis met Reva 3 gespecialiseerd in neurologische revalidatie.

14/02/2024

e-ID verplicht vanaf 1 april 2024

Bij een raadpleging of een (spoed)opname in het ziekenhuis, is het belangrijk om patiënten correct te identificeren. Vanaf 1 april 2024 is er nu een verplichting  om de identiteit van patiënten te verifiëren bij elektronische facturatie en als de derde betalingsregeling wordt toepast.

05/02/2024

Week van de pijn

Chronische pijn begrijpen en ermee omgaan in het dagelijkse leven kan moeilijk zijn. Daarom stimuleren we onze patiënten deze week nog eens extra om er niet mee te blijven zitten en erover te praten. Onze patiënten zullen vandaag een kaartje ontvangen met informatie en een brochure met de pijn-toolkit.

01/11/2023

Kunst in KEI

Onder het motto KUNST in beweging! roept het Koningin Elisabeth Instituut lokale kunstenaars op om hun werk(en) tentoon te stellen in de onthaalruimte van het revalidatieziekenhuis. Het KEI wil beginnende én ervaren creatievelingen een forum bieden om hun werk open te stellen voor een breed publiek. Zo kunnen de natuur, ervaringen of verbeelding als inspiratie en lijnen, figuren of kleur als expressie een boodschap van schoonheid, kracht en hoop geven aan de talrijke (ambulante) patiënten en bezoekers van het KEI. Momenteel wordt er werk tentoongesteld van Willy Bautil. De tentoonstelling loopt tot 03-03- 2024 en is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van het revalidatieziekenhuis. Meer info via 058 22 16 56 of info@kei.be

19/09/2023

Belevenistafel

Meer beleving voor onze patiënten! Lees het volledige artikel onder de foto.