Het KEI in cijfers

Om samen met u het doel van uw verblijf te bereiken hebben wij een uitgebreid team beschikbaar met geneesheren-specialisten, geneesheren, apotheker, verpleegkundigen, kinesisten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologe, maatschappelijk werkers enz.

165

De opnamecapaciteit bestaat uit 165 revalidatiebedden waarvan 60 locomotorisch, 50 neurologisch, 35 psycho-geriatrisch en 20 cardiopulmonair.

1224

In 2022 realiseerde het Koningin Elisabeth Instituut 1224 opnames.

300

Meer dan 300 enthousiaste medewerkers staan momenteel in ons revalidatieziekenhuis voor u klaar!

"Het Koningin Elisabeth Instituut heeft als doelstelling om steeds professionele kwaliteit aan te bieden op alle niveaus. We streven ernaar om die kwaliteit voortdurend te verbeteren en aan te passen aan wensen en noden van de gemeenschap"

Nieuws

Als revalidatieziekenhuis werken wij continu aan verbetering van kwaliteit en zorg waarbij de informatiestroom van en naar onze patiënten en onze bezoekers toe centraal staat. Graag willen wij u zo optimaal en actueel mogelijk informeren over onze activiteiten, nieuws uit de sector, acties en zoveel meer.

07/11/2023

Dagelijkse menukaart

Lunchen in het KEI voor 12 euro en gratis bediening met de glimlach! Kijk hier welke gezonde maaltijd je wenst te nemen en reserveer je lunch vóór 9u30. Betalen doe je met de bankkaart aan het onthaal. Bekijk de menu's voor de komende twee weken. Smakelijk 😋

01/11/2023

Kunst in KEI

Onder het motto KUNST in beweging! roept het Koningin Elisabeth Instituut lokale kunstenaars op om hun werk(en) tentoon te stellen in de onthaalruimte van het revalidatieziekenhuis. Het KEI wil beginnende én ervaren creatievelingen een forum bieden om hun werk open te stellen voor een breed publiek. Zo kunnen de natuur, ervaringen of verbeelding als inspiratie en lijnen, figuren of kleur als expressie een boodschap van schoonheid, kracht en hoop geven aan de talrijke (ambulante) patiënten en bezoekers van het KEI. Het startschot werd gegeven met de opening van de tentoonstelling met werken van Anja Praet. Zij vond haar passie in grafiek en ontwikkelde gaande weg een eigen stijl in dit ambachtelijke proces. De tentoonstelling loopt tot eind 2023 en is vrij toegankelijk tijdens de openingsuren van het revalidatieziekenhuis. Meer info via 058 22 16 56 of info@kei.be

19/09/2023

Belevenistafel

Meer beleving voor onze patiënten! Lees het volledige artikel onder de foto.

05/09/2023

Thuisoefeningen

Ook na de revalidatie in het KEI kan je thuis op je eigen tempo de aangeleerde oefeningen verder zetten. Deze video reeksen zijn een groot succes. Scan onderstaande QR code en je komt er automatisch op uit. Handig toch ?

31/08/2023

rookstop najaar 2023

Binnenkort zal opnieuw een groepstraject rond rookstop van start gaan. We organiseren hiervoor een infomoment op 12 september. Dit zal, om iedereen te kans te geven om langs te komen, opgedeeld worden in een namiddag- en avondmoment. Het namiddagmoment zal doorgaan in de dagzaal van REVA 1 om 14u. Het avondmoment zal doorgaan in zaal Zee/Duin om 18:30. U kan zich de dag zelf aanmelden aan het onthaal. Tijdens het infomoment zullen wij een toelichting geven van wat jullie kunnen verwachten tijdens het groepstraject. We geven dan ook meer toelichting over de momenten waarop het groepstraject zal doorgaan, de verschillende onderwerpen,.. Ook inschrijven voor het groepstraject is dan mogelijk! Kan je er om de één of andere reden niet bij zijn? Geen probleem! U kan ons altijd contacteren via onderstaande gegevens en dan kunnen we u ook verder informeren over het groepstraject. Ook indien u liever individueel begeleid wordt, kan dit zeker. Vragen? Neem dan gerust contact op met: - Kayleigh Spriet (Apotheker-Tabakoloog): 058/22 14 45 / kayleigh.spriet@kei.be - Stéfanie Senelle (Psycholoog-Tabakoloog): 058/22 12 94 / stefanie.senelle@kei.be We kijken er alvast naar uit om u te mogen verwelkomen!

14/07/2023

Cashloos ziekenhuis

Vanaf 01.08.2023 wordt het KEI een cashloos ziekenhuis. De kasdienst op het 2de verdiep is niet langer toegankelijk voor het publiek. Voor bijkomende inlichtingen omtrent uw factuur, kunt u zich wenden tot de dienst patiëntenadministratie van maandag tot en met vrijdag van 9h tot 12h en van 13h tot 16h op het telefoonnummer 058/22 16 32 of via e-mail patientenadministratie@kei.be