Voorzieningen

Gratis telefoon

Op alle kamers kan een telefoontoestel worden aangesloten. U kunt daarmee rechtstreeks bereikt worden of zelf bellen. Het gebruik van mobiele toestellen is toegelaten, behalve in de lokalen met medische apparatuur.

Gratis WIFI

In het ziekenhuis is er gratis draadloos internet ter beschikking. Connecteer vanaf uw laptop, smartphone of tablet via wifi met 'KEI.OPEN'.
Door te connectern met ons draadloos internet aanvaardt u de algemene voorwaarden. Het ziekenhuis biedt geen technische ondersteuning aan.

Gratis televisie

In elke kamer is er een televisietoestel met afstandsbediening. 

Gratis koelkast

In elke kamer is een koelkastje aanwezig.

Bibliotheek

In onze bibliotheek hebben wij een ruim aanbod van boeken in het Nederlands en het Frans. De vrijwilligers van het Rode Kruis komen wekelijks op alle verpleegafdelingen en bieden gratis een waaier van boeken aan. Uitzonderlijk kunt u eveneens boeken bekomen via de ergotherapeuten.

Krant

Op iedere verpleegafdeling is er dagelijks een krant beschikbaar. Indien u persoonlijk een krant of tijdschrift wenst te ontvangen, kunt u dit aanvragen. Raadpleeg in dit verband de hoofdverpleegkundige of de maatschappelijk werker.  Er zijn eveneens kranten en tijdschriften te koop aan het onthaal.

Radio

Op elke kamer is er radiodistributie. De kanaalverdeling is als volgt: 1 = Radio 1, 2 = Radio 2, 3 = Klara, 4 = Q Radio. U kunt ook gebruik maken van uw eigen toestel. Het instituut is niet verantwoordelijk voor schade of diefstal.

Kapper en pedicure

De haarkapster en pedicure werken uitsluitend op afspraak. 
Afspraken worden geregeld via de hoofdverpleegkundige. De kosten worden u aangerekend via uw persoonlijke factuur.