wegenwerken

Momenteel zijn er wegwerkzaamheden ter hoogte van het KEI. Het ziekenhuis blijft bereikbaar. Volg hiervoor de aangepaste signalisatie.

u bevindt zich hier:  home
een KEI in revalidatie

Het Koningin Elisabeth Instituut (KEI) te Oostduinkerke evolueerde sinds 1957 van een sanatorium naar een revalidatieziekenhuis en is nog steeds volop in beweging. In deze zorgsetting bieden wij een gespecialiseerde behandeling en revalidatie aan zee.

patiënt

U komt in ons revalidatieziekenhuis voor een observatie, een korte medische behandeling, een verlengde revalidatie na ziekte, ongeval of operatie.

Kwalitatieve patiëntenzorg aanbieden aan onze patiënten is ons doel.

bezoeker

Wenst u een bezoek te brengen? Vrienden en familie zijn van harte welkom in het Koningin Elisabeth Instituut.

In het belang van de patiënt vragen wij u om de bezoekuren te respecteren.

het KEI in cijfers

Om samen met u het doel van uw verblijf te bereiken hebben wij een uitgebreid team beschikbaar met geneesheren-specialisten, geneesheren, apotheker, verpleegkundigen, kinesisten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologe, maatschappelijk werkers enz.

165

De opnamecapaciteit bestaat uit 165 revalidatiebedden waarvan 60 locomotorisch, 50 neurologisch, 35 psycho-geriatrisch en 20 cardio-pulmonair.

1305

 In 2017 realiseerde het Koningin Elisabeth Instituut 1305 opnames.

300

Meer dan 300 enthousiaste medewerkers staan momenteel in ons revalidatieziekenhuis voor u klaar !

"Het Koningin Elisabeth Instituut heeft als doelstelling om steeds professionele kwaliteit aan te bieden op alle niveaus. We streven ernaar om die kwaliteit voortdurend te verbeteren en aan te passen aan wensen en noden van de gemeenschap"
kwaliteit

Elke medewerker in het Koningin Elisabeth Instituut tracht dagelijks veilige en kwaliteitsvolle zorg te leveren aan de patiënten door het volgen van afspraken, procedures en richtlijnen.

veiligheid

Patiëntveiligheid staat elk moment van de dag centraal door doelgerichte verbeterprojecten. zoals optimaliseren van transmurale zorg, preventie en controle van infecties, valpreventie, en zoveel meer.

tevredenheid

Uw mening is voor ons van groot belang. Wij peilen voortdurend naar de mening van onze patiënten om onze service te optimaliseren. Bent u tevreden, heeft u een suggestie of een klacht? Wij weten het graag!

nieuws

Als revalidatieziekenhuis werken wij continu aan verbetering van kwaliteit en zorg waarbij de informatiestroom van en naar onze patiënten en onze bezoekers toe centraal staat. Graag willen wij u zo optimaal en actueel mogelijk informeren over onze activiteiten, nieuws uit de sector, acties en zoveel meer.

(open het artikel om het af te drukken)
(ouvrez l'article pour l'imprimer)

Loading...

Week van de diëtist

Maandag 19 maart start de Week van de Diëtist.
Deze week staat in thema van ‘HAP’, dit staat voor ‘Huisgemaakt, Aangepast en Persoonlijk’.

15/03/2018

Europese dag van de logopedie

Dinsdag 6 maart is het 'Europese Dag van de Logopedie’. Deze dag werd in 2004 in het leven geroepen om aan te tonen dat logopedisten in heel Europa hetzelfde gemeenschappelijk doel nastreven, namelijk; het bevorderen van de gezondheid en het welzijn bij kinderen en volwassenen met stem-, spraak-, slik- en taalproblemen.

02/03/2018

Week van de vrijwilliger van 3 tot 11 maart 2018

Zaterdag 3 maart start de week van de vrijwilliger.
Ook wij willen onze vrijwilligers bedanken voor hun inzet en toewijding. Daarom organiseren we op dinsdag 6 maart 'Dag van de vrijwilliger', een dagje waarop we onze vrijwilligers extra willen verwennen.

02/03/2018

Internationale dag van de audiologie 3 maart 2018

Deze datum is niet toevallig gekozen. Draai de eerste 3 van 3/3 om en je hebt twee “oortjes”. Het is een dag met sensibiliseringsacties en –initiatieven om meer zorg te dragen voor “oor en gehoor”. In Kei werken 3 logopedisten-audiologen bij wie zowel residentiële als ambulante patiënten terecht kunnen.

02/03/2018

Complinentendag 1 maart 2018

De 'Nationale Complimentendag' draait om het geven van oprechte aandacht en het tonen van persoonlijke waardering. Twee zaken die niet te koop zijn, maar ons wel het diepst raken.
Ook in Kei willen we elkaar meer complimenten geven!

28/02/2018

onze gegevens

Koningin Elisabeth Instituut
Dewittelaan 1
8670 Oostduinkerke
gebruik Koksijde op uw gps
info@kei.be

T (+32) 058/22 11 22
F (+32) 058/23 20 20

contacteer ons

bereikbaarheid

hoe bereikt u KEI

werken bij KEI

vacatures
stages