wegenwerken

Momenteel zijn er wegwerkzaamheden ter hoogte van het KEI. Het ziekenhuis blijft bereikbaar. Volg hiervoor de aangepaste signalisatie.

u bevindt zich hier:  home
een KEI in revalidatie

Het Koningin Elisabeth Instituut (KEI) te Oostduinkerke evolueerde sinds 1957 van een sanatorium naar een revalidatieziekenhuis en is nog steeds volop in beweging. In deze zorgsetting bieden wij een gespecialiseerde behandeling en revalidatie aan zee.

patiënt

U komt in ons revalidatieziekenhuis voor een observatie, een korte medische behandeling, een verlengde revalidatie na ziekte, ongeval of operatie.

Kwalitatieve patiëntenzorg aanbieden aan onze patiënten is ons doel.

bezoeker

Wenst u een bezoek te brengen? Vrienden en familie zijn van harte welkom in het Koningin Elisabeth Instituut.

In het belang van de patiënt vragen wij u om de bezoekuren te respecteren.

het KEI in cijfers

Om samen met u het doel van uw verblijf te bereiken hebben wij een uitgebreid team beschikbaar met geneesheren-specialisten, geneesheren, apotheker, verpleegkundigen, kinesisten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologe, maatschappelijk werkers enz.

165

De opnamecapaciteit bestaat uit 165 revalidatiebedden waarvan 60 locomotorisch, 50 neurologisch, 35 psycho-geriatrisch en 20 cardio-pulmonair.

1282

 In 2016 realiseerde het Koningin Elisabeth Instituut 1282 opnames.

300

Meer dan 300 enthousiaste medewerkers staan momenteel in ons revalidatieziekenhuis voor u klaar !

"Het Koningin Elisabeth Instituut heeft als doelstelling om steeds professionele kwaliteit aan te bieden op alle niveaus. We streven ernaar om die kwaliteit voortdurend te verbeteren en aan te passen aan wensen en noden van de gemeenschap"
kwaliteit

Elke medewerker in het Koningin Elisabeth Instituut tracht dagelijks veilige en kwaliteitsvolle zorg te leveren aan de patiënten door het volgen van afspraken, procedures en richtlijnen.

veiligheid

Patiëntveiligheid staat elk moment van de dag centraal door doelgerichte verbeterprojecten. zoals optimaliseren van transmurale zorg, preventie en controle van infecties, valpreventie, en zoveel meer.

tevredenheid

Uw mening is voor ons van groot belang. Wij peilen voortdurend naar de mening van onze patiënten om onze service te optimaliseren. Bent u tevreden, heeft u een suggestie of een klacht? Wij weten het graag!

nieuws

Als revalidatieziekenhuis werken wij continu aan verbetering van kwaliteit en zorg waarbij de informatiestroom van en naar onze patiënten en onze bezoekers toe centraal staat. Graag willen wij u zo optimaal en actueel mogelijk informeren over onze activiteiten, nieuws uit de sector, acties en zoveel meer.

(open het artikel om het af te drukken)
(ouvrez l'article pour l'imprimer)

Loading...

Interesse in vrijwilligerswerk?

13/07/2017

Een zee van mogelijkheden voor nieuw ziekenhuisnetwerk ‘KOM’!

AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV, AZ Alma, AZ Damiaan, AZ Sint-Lucas Brugge, AZ West en AZ Zeno, KEI en BZIO ondertekenden vorige vrijdag 30 juni een intentieverklaring voor de oprichting van het ziekenhuisnetwerk: KOM

03/07/2017

Ondertekening van de intentieverklaring van het KOM-netwerk

KOM staat voor Kust Ommeland en Meetjesland. Het netwerk omvat de ziekenhuizen van Noord West-Vlaanderen en Meetjesland.
Het KEI maakt deel uit van het KOM-netwerk en heeft de intentieverklaring mee ondertekend.

30/06/2017

6 juni 2017 is de internationale ‘What Matters to You’-dag

Bio-psychosociale zorg op maat van de psychogeriatrische revalidant houdt rekening met de bezorgdheden van revalidant en familie
#wmty17
#GetConnected
#BioPsychoSocialCare

06/06/2017

Info namiddag donderdag 11 mei 2017

Het KEI was present op de voordracht en infomarkt 'Residentiële ouderenzorg in Koksijde, vandaag en in de toekomst!'
Deze infonamiddag lokte heel wat geïnteresseerden naar het CC Casino te Koksijde. Op onze stand kregen de mensen info over ons revalidatieziekenhuis en over onze vrijwilligerswerking die we verder willen uitbouwen in de toekomst.

15/05/2017

onze gegevens

Koningin Elisabeth Instituut
Dewittelaan 1
8670 Oostduinkerke
gebruik Koksijde op uw gps
info@kei.be

T (+32) 058/22 11 22
F (+32) 058/23 20 20

contacteer ons

bereikbaarheid

hoe bereikt u KEI

werken bij KEI

vacatures
stages