wegenwerken

Momenteel zijn er wegwerkzaamheden ter hoogte van het KEI. Het ziekenhuis blijft bereikbaar. Volg hiervoor de aangepaste signalisatie.

u bevindt zich hier:  home
een KEI in revalidatie

Het Koningin Elisabeth Instituut (KEI) te Oostduinkerke evolueerde sinds 1957 van een sanatorium naar een revalidatieziekenhuis en is nog steeds volop in beweging. In deze zorgsetting bieden wij een gespecialiseerde behandeling en revalidatie aan zee.

patiënt

U komt in ons revalidatieziekenhuis voor een observatie, een korte medische behandeling, een verlengde revalidatie na ziekte, ongeval of operatie.

Kwalitatieve patiëntenzorg aanbieden aan onze patiënten is ons doel.

bezoeker

Wenst u een bezoek te brengen? Vrienden en familie zijn van harte welkom in het Koningin Elisabeth Instituut.

In het belang van de patiënt vragen wij u om de bezoekuren te respecteren.

het KEI in cijfers

Om samen met u het doel van uw verblijf te bereiken hebben wij een uitgebreid team beschikbaar met geneesheren-specialisten, geneesheren, apotheker, verpleegkundigen, kinesisten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologe, maatschappelijk werkers enz.

165

De opnamecapaciteit bestaat uit 165 revalidatiebedden waarvan 60 locomotorisch, 50 neurologisch, 35 psycho-geriatrisch en 20 cardio-pulmonair.

1148

 In 2015 realiseerde het Koningin Elisabeth Instituut 1148 opnames.

300

Meer dan 300 enthousiaste medewerkers staan momenteel in ons revalidatieziekenhuis voor u klaar !

"Het Koningin Elisabeth Instituut heeft als doelstelling om steeds professionele kwaliteit aan te bieden op alle niveaus. We streven ernaar om die kwaliteit voortdurend te verbeteren en aan te passen aan wensen en noden van de gemeenschap"
kwaliteit

Elke medewerker in het Koningin Elisabeth Instituut tracht dagelijks veilige en kwaliteitsvolle zorg te leveren aan de patiënten door het volgen van afspraken, procedures en richtlijnen.

veiligheid

Patiëntveiligheid staat elk moment van de dag centraal door doelgerichte verbeterprojecten. zoals optimaliseren van transmurale zorg, preventie en controle van infecties, valpreventie, en zoveel meer.

tevredenheid

Uw mening is voor ons van groot belang. Wij peilen voortdurend naar de mening van onze patiënten om onze service te optimaliseren. Bent u tevreden, heeft u een suggestie of een klacht? Wij weten het graag!

nieuws

Als revalidatieziekenhuis werken wij continu aan verbetering van kwaliteit en zorg waarbij de informatiestroom van en naar onze patiënten en onze bezoekers toe centraal staat. Graag willen wij u zo optimaal en actueel mogelijk informeren over onze activiteiten, nieuws uit de sector, acties en zoveel meer.

(open het artikel om het af te drukken)
(ouvrez l'article pour l'imprimer)

Loading...

KERSTSFEER IN KEI

De kerstmarkt in Kei gaat door van zaterdag 10 december t.e.m. dinsdag 13 december 2016, telkens van 13 tot 17u in de zalen op de vijfde verdieping.
Iedereen welkom!

14/11/2016

Campagne 11.11.11

11.11.11, de koepel van Noord-Zuidbeweging, voert dit najaar campagne voor een toegankelijke en betaalbare gezondheidszorg voor iedereen. 1,3 miljard mensen op deze wereld hebben geen toegang tot gezondheidszorg. Er is geen ziekenhuis, dokter of apotheker in de buurt. Laat staat dat ze die kunnen betalen. Dat vindt 11.11.11 onrechtvaardig. Gezondheidszorg is een mensrecht.

26/10/2016

Kleine som ? Kaart welkom, nu ook in de cafetaria

De cafetaria in het volledig vernieuwd gebouw op de 5e verdieping met panoramisch zeezicht is dagelijks toegankelijk.
Kleine som ? Kaart welkom !
openingsuren:
weekdagen 13u tot 18u
weekend en feestdagen 10u tot 18u

14/10/2016

Week van NAH (Niet-Aangeboren Hersenletsel) : 10-16 oktober 2016

Niet-Aangeboren Hersenletsel
Vaak onzichtbaar, wel aanwezig!
Week van NAH: 10-16 oktober 2016
Een ongeval, hersenbloeding, herseninfarct, tumor, infectieziekte,... kan een niet-aangeboren hersenletsel of NAH veroorzaken. De getroffen persoon houdt er vaak blijvende beperkingen aan over zoals een verlamming, geheugen- en aandachtsproblemen, karakterveranderingen, ...
Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat de persoon zijn vertrouwde leven niet meer kan opnemen en blijvend aangewezen is op hulp.
De NAH Liga wil via de campagne 'Week van NAH' meer aandacht vestigen op de problematiek en mensen met NAH een gezicht geven.

04/10/2016

HOU GRIEP UIT JE TEAM!

Het Kei neemt dit jaar terug deel aan de griepcampagne.
Gezondheidspersoneel speelt een sleutelrol bij plotse opstoten van seizoensgriep in gezondheidsinstellingen. Ze lopen niet alleen een groot risico om griep te krijgen, maar ook om anderen te besmetten. Daarom is het belangrijk dat alle zorgverleners of personeelsleden zich laten vaccineren.
Laten we daarom deze winter met heel het KEI gaan voor een griepbewuste werkvloer!
Een werkvloer die griep dus zo weinig mogelijk kans geeft om door te breken.

28/09/2016

onze gegevens

Koningin Elisabeth Instituut
Dewittelaan 1
8670 Oostduinkerke
gebruik Koksijde op uw gps
info@kei.be

T (+32) 058/22 11 22
F (+32) 058/23 20 20

contacteer ons

bereikbaarheid

hoe bereikt u KEI

vacatures & stages

werken bij het KEI?