16/03/2021

Feestweek van de zorg - 'Ik hou van u'

"Ik hou van u ..." Zo heet de campagne van de week van de zorg dit jaar. Ja, je leest het goed, dit jaar geen dag van - maar een volledige week van de zorg ... coronaproof uiteraard!

“Ik hou van u”, naar het nummer van Noordkaap uit 1995. Geef me een kus klinkt misschien een beetje vreemd in deze tijden maar het is de metafoor tijdens de feestweek om dankjewel te zeggen aan de talloze mensen van de zorg. Noordkaap leent het nummer graag uit aan de feestweek. Met de campagne wordt een ode gebracht aan iedereen die zorgt, dus ook aan jullie!

De feestweek start op maandag 15-03-2021 en eindigt op zondag 21-03-2021. Tijdens deze week wordt vanuit de organisatie van de Dag van de Zorg zelf veel georganiseerd. Meer hierover vind je terug op www.dagvandezorg.be.

In het KEI doen wij ook op onze eigen manier mee aan deze feestweek.

Om de samenhorigheid in het KEI te benadrukken, werd een tijdje geleden de dagdagelijkse werking van het KEI op foto vastgelegd. Deze foto’s werden gebundeld en hiervan werd een fotoreportage gemaakt. Het nummer “Ik hou van u” werd hiervoor ook gebruikt, zij het met een persoonlijke aangepaste versie, nl. de piano werd verzorgd door dokter Pollet en de zang door Mieke Gunst.

We kunnen jullie niet uitnodigen bij ons, dus komen wij tot bij jullie.  Kijk en luister je mee?

Feestweek KEI